Servis bojlera

Servis bojlera - Popravka bojlera svih modela

Vršimo servis bojlera svih modela i proizvođača na celoj teritoriji Beograda. Ukoliko primetite da bojler ne greje vodu kao obično, ili počinje da curi, potreban Vam je servis bojlera. Za servis bojlera smo dostupni 24h za sva fizička i pravna lica, stambene i poslovne objekte. Vršimo servis bojlera koji su postavljeni horizontalno ili vertikalno. Pored servisa bojlera, vršimo i montažu bojlera svih kapaciteta, modela i proizvođača kao i montažu i servis protočnih bojlera.

Servis bojleraDok se električni bojleri sa trenutnim zagrevanjem zbog manjih dimenzija relativno lako postavljaju blizu mesta potrošnje, to ne važi za akumulacione bojlere, čiji veći kapaciteti podrazumevaju i veće dimenzije. Akumulacioni grejači većeg kapaciteta mogu se postaviti bilo gde, uspravno ili vodoravno, u potkrovlje ili podrum. Bitno je da se njegov položaj pažljivo odredi kako bi cevi bile što kraće.

Naši vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom Vam stoje na raspolaganju za sve Vaše probleme. Bilo da je u pitanju servis bojlera, zamena grejača, zamena termostata, anode, mlaznice, sigurnosnog ventila bojlera, dovoda hladne vode, krpljenje kazana, problemi curenja vode, naprsle cevi, čišćenje bojlera od kamenca, ili imate potrebu za zamenom starog i ugradnjom novog bojlera, kod Vas smo u bilo koje doba dana ili noći 24h na teritoriji čitavog grada.

Sve cevi bez obzira kroz koju prostoriju prolaze biće termoizolovane. Kapacitet akumulacionog grejača zavisi od broja uređaja koje snabdeva.

Servis bojlera – Preporuka

Namestite termostat na najviše 60 °C jer što je temperatura vode viša, to su i gubici veći. Što se tiče ručnog pranja posuđa dovoljna Vam je temperatura od 45-60 °C.

Na ovaj način smanjićete rizik pojave kamenca ili rđe. Kamenac je veliki neprijatelj električnih grejača. Smanjuje im efikasnost i može izazvati različite kvarove. Naši vodoinstalateri Vam mogu na dovod hladne vode akumulacionog bojlera postaviti uređaj za omekšavanje vode, pogotovo ukoliko imate saznanja da u Vašoj vodi postoji više krečnjaka. Naša voda je uglavnom tvrda.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button