Zamena ventila na radijatoru

Zamena ventila na radijatoru Beograd

Zamena ventila na radijatoru se vrši za radijatore svih modela i proizvođača, kao i svih vrsta ventila za radijatore. Ukoliko osetite da radijator ne radi kako treba, zamena ventila na radijatoru Vam je dostupna 24h dnevno, tokom cele godine i svih praznika. Pored zamene ventila radijatora, vršimo montažu radijatora kao i sve propratne radove na radijatorima od dodavanja ili uklanjanje rebara radijatora, pranja radijatora

Zamena ventila na radijatoruZa funkcionalnost radijatora važno je da budu kvalitetni, da odgovaraju prostoru u kome su namenjeni ali i da svi njegovi propratni delovi budu u funkciji. Tu se pre svega misli na ventile radijatora.

Najčešća sumnja da su ventili dotrajali ili nefunkcionalni na radijatoru, nastupa kada uvidite da vam samo jedan radijator ostaje hladan dok svi drugi u prostoriji funkcionišu kako treba.

Podsećanja radi, osnovna funkcija ventila kod radijatora je usmerena na kontrolu protoka fluida u grejnim uređajima poput radijatora. Postoji više tipova ventila od različitih proizvođača i različitih dimenzija, koji se takođe mogu naći i od raznih materijala. Svaki ventil ima propratne delove, poput gumenih nastavaka odnosno poznatijih kao zaptivača, koji služe brzom i kvalitetnom sastavljanju ventila sa radijatorom.

Ukoliko ste posumnjali na dotrajalost ventila i njegovih propratnih delova poput gumenih nastavaka ili ručne kape, vreme je da vam naši majstori otklone sve sumnje i reše problem.

U prodavnicama koje su namenjene za prodaju radijatora i njihovih sastavnih delova, možete pronaći najrazličitije vrste ventila i navojaka. Pa tako postoje: ugaoni, ravni, uronski, usponski i druga rezervna oprema za radijatore. Takođe, prema materijalu koji se najčešće koristi možemo izdvojiti mesingane ventile. U našoj praksi oni su dominantni. Takođe, vrlo često stradaju i ručne kape ventila, koje naši majstori vrlo lako mogu zameniti.

Pored uobičajenih ventila postoje i ventili sa mogućnošću termostatske regulacije. Po našem dosadašnjem iskustvu, klijenti se uglavnom češće odlučuju za ove ventile. Mogućnost termoregulacije se postiže kada se glava ventila izmeni i postavi takozvana termo glava. Glavna prednost je zasigurno jasna svima po pitanju ovih ventila a to je kontrola temperature u prostoriji.

Nakon što vam naš majstor ukaže na problem sa ventilom on će vas ujedno uputiti i na tip ventila koji je neophodno nabaviti. Sve nedoumice koje imate u tom pogledu oni će vam odgonetnuti.

Ukoliko vam je nophodna provera stanja ventila i uopšte celokupnog radijatora, naši majstori su vam tokom cele nedelje na raspolaganju. Ujedno ukoliko se odlučite za promenu tipa ventila, mi smo vam na usluzi takođe, po najpovoljnijim cenama u gradu. Pozovite nas već danas!

Uslugu zamene ventila na radijatoru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve usluge popravke grejanja vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Call Now Button