Zamena ventila na radijatoru

Zamena ventila na radijatoru Beograd

Zamena ventila na radijatoru se vrši za radijatore svih modela i proizvođača, kao i svih vrsta ventila za radijatore. Ukoliko osetite da radijator ne radi kako treba, zamena ventila na radijatoru Vam je dostupna 24h dnevno, tokom cele godine i svih praznika. Pored zamene ventila radijatora, vršimo montažu radijatora kao i sve propratne radove na radijatorima od dodavanja ili uklanjanje rebara radijatora, pranja radijatora

Zamena ventila na radijatoru Za funkcionalnost radijatora važno je da budu kvalitetni, da odgovaraju prostoru u kome su namenjeni ali i da svi njegovi propratni delovi budu u funkciji. Tu se pre svega misli na ventile radijatora.

Najčešća sumnja da su ventili dotrajali ili nefunkcionalni na radijatoru, nastupa kada uvidite da vam samo jedan radijator ostaje hladan dok svi drugi u prostoriji funkcionišu kako treba.

Podsećanja radi, osnovna funkcija ventila kod radijatora je usmerena na kontrolu protoka fluida u grejnim uređajima poput radijatora. Postoji više tipova ventila od različitih proizvođača i različitih dimenzija, koji se takođe mogu naći i od raznih materijala. Svaki ventil ima propratne delove, poput gumenih nastavaka odnosno poznatijih kao zaptivača, koji služe brzom i kvalitetnom sastavljanju ventila sa radijatorom.

Ukoliko ste posumnjali na dotrajalost ventila i njegovih propratnih delova poput gumenih nastavaka ili ručne kape, vreme je da vam naši majstori otklone sve sumnje i reše problem.

U prodavnicama koje su namenjene za prodaju radijatora i njihovih sastavnih delova, možete pronaći najrazličitije vrste ventila i navojaka. Pa tako postoje: ugaoni, ravni, uronski, usponski i druga rezervna oprema za radijatore. Takođe, prema materijalu koji se najčešće koristi možemo izdvojiti mesingane ventile. U našoj praksi oni su dominantni. Takođe, vrlo često stradaju i ručne kape ventila, koje naši majstori vrlo lako mogu zameniti.

Pored uobičajenih ventila postoje i ventili sa mogućnošću termostatske regulacije. Po našem dosadašnjem iskustvu, klijenti se uglavnom češće odlučuju za ove ventile. Mogućnost termoregulacije se postiže kada se glava ventila izmeni i postavi takozvana termo glava. Glavna prednost je zasigurno jasna svima po pitanju ovih ventila a to je kontrola temperature u prostoriji.

Nakon što vam naš majstor ukaže na problem sa ventilom on će vas ujedno uputiti i na tip ventila koji je neophodno nabaviti. Sve nedoumice koje imate u tom pogledu oni će vam odgonetnuti.

Ukoliko vam je nophodna provera stanja ventila i uopšte celokupnog radijatora, naši majstori su vam tokom cele nedelje na raspolaganju. Ujedno ukoliko se odlučite za promenu tipa ventila, mi smo vam na usluzi takođe, po najpovoljnijim cenama u gradu. Pozovite nas već danas!

Uslugu zamene ventila na radijatoru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve usluge popravke grejanja vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Ukoliko ne pronađete usluge koje su vam potrebne ili imate bilo kakvo pitanje, za sve dodatne informacije i usluge pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći na 063/351-009.

Call Now Button