Servis protočnog bojlera

Servis protočnog bojlera - Vodoinstalater Beograd

Servis protočnog bojlera se vrši sedam dana u nedelji na celoj teritoriji grada Beograda. Ukoliko se odlučite za ugradnju novog ili servis protočnog bojlera, nudimo uslugu servis, zamena i ugradnja protočnog bojlera svim fizičkim i pravnim licima 24h dnevno, tokom cele godine i svih praznika. Vršimo servis protočnog bojlera za bojlere svih modela i proizvođača.

Servis protočnog bojleraProfesionalne ekipe naših vodoinstalatera Vam stoje na raspolaganju 24h u slučajevima servisiranja, zamene ili ugradnje svih vrsta protočnih bojlera, na teritoriji čitavog Beograda.

Protočnim bojlerom brzo se podiže temperatura vode i za kratko vreme troši se mnogo energije. Prednost je da je topla voda uvek na raspolaganju.

Protočni bojleri mogu biti električni ili plinski. U oba slučaja isti je vodeni prekidač.

Slavina za toplu vodu je upravljački centar protočnog bojlera. Kada je otvorena, hladna voda iz vodovoda dolazi do vodnog prekidača.

Servis protočnog bojlera – Plinski protočni bojler

U slučaju plinskog protočnog bojlera, odnos pritiska iznad i ispod membrane upravlja dotokom plina. Iz prostora ispod membrane voda ističe kroz Venturi cev. Ona deluje poput pumpe. U prostoru iznad membrane stvara se podpritisak, membrana se savija na gore i pokreće klip koji preko poluge otvara dotok plina.

Servis protočnog bojlera – Električni protočni bojler

Kod električnih protočnih bojlera na isti način se uključuje električna struja. Voda prolazi kroz izmenjivač toplote, bakarne cevi sa lamelama. One oduzimaju toplotu plamenu i predaju je vodi.

Plinski protočni bojler ima osigurač paljenja koji sprečava izlazak nesagorelog plina. Pomenuti osigurač radi pomoću termoelemenata. On se zagrejava žiškom i šalje struju do elektromagneta koji otvara dotok plina. Gašenjem žiška struja se prekida, a dotok gasa zatvara. Tako je na savremenim uređajima smanjena opasnost od trovanja plinom ili eksplozije.

Za više informacija o servisu i ugradnji protočnih bojlera, Vodoinstalater Beograd Vam stoji na raspolaganju 24h dnevno. Kontaktirajte nas na email office@majstoribeograd.com

Uslugu servisa protočnog bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button