Parketar

Parketar Beograd

Parketar Beograd i profesionalni parketari vrše postavljanje novog parketa, postavljanje laminata i sve parketarske usluge. Takođe, vršimo hoblovanje parketa svih vrsta na celoj teritoriji Beograda tokom cele nedelje. Dostupni smo tokom cele godine i praznika za manje i veće radove za sva fizička i pravna lica.

ParketarUkoliko ste se odlučili za renoviranje prostora i postavljanje kvalitetnog parketa ili laminata onda vam je zasigurno potreban dobar parketar, koji će na brz i efikasan način obaviti celokupan posao. Ukoliko nemate odgovarajućeg majstora u ovoj oblasti onda smo mi pravo rešenje za vas. Majstori Beograd isključivo okupljaju iskusne i stručne parketare. Svi oni poseduje višegodišnje iskustvo a poverenje su im do sada ukazali kako predstavnici mnogih kompanija tako i fizička lica. Svakom od njih lista preporuka je zaista nemerljiva.

U prvom kontaktu sa klijentima, naši parketari ugovaraju vrstu parketa i dezen. Nakon toga, na njima je da ispune svaki zahtev klijenta u potpunosti. U svom radu koriste isključivo kvalitetne materijale, kako bi se posao postavljanja parketa obavio na kvalitetan način. To ujedno doprinosi njegovom dugom veku trajanja.

Naši iskusni parketari obavljaju niz aktivnosti koje su neophodne za adekvatno postavljanje parketa ili laminata. Pre svega, pripremaju podlogu uz korišćenje uz korišćenje šper ploča, štafli i cementne košuljice. Takođe, moguće je i postavljanje na drvenim podlogama. Jedna od najbržih metoda je postavljanje na cementnu košuljicu. Naši parketari vode računa i o nekloliko važnih uslova koje su presudne za efikasno obavljen posao a reč je o klimatizaciji parketa (vreme koje je potrebno da parket odstoji nakon odpakivanja u prostoru i samim tim aklimatizuje na prostor), adekvatnoj vlažnosti cementne košuljice i vlažnosti parketa.

Prilikom postavljanja parketa veoma je važno odabrati pravi način slaganja parketa. Postoji nekoiliko poznatih načina: riblja kost, šah polje, pletenica i mozaik. Način na koji se parket postavlja veoma utiče na rok trajanja.

U postavljanju parketa naši parketari koriste isključivo kvalitetene lepkove, koji ne sadrže vodu. Nakon toga radi se na brušenju profesionalnim mašinama a zatim na lakiranju. Kada je reč o lakiranju, koriste se razne vrste kvalitetnih lakova čija je osnovna odlika ekološka prihvatljivost. Završni segment je postavljanje odgovarajućih lajsni koje su po dezenu izbor klijenata.

Parketari će sve navedene segmente obaviti na brz i efikasan način. Cilj je ispuniti sve zahteve klijenata i održati poverenje. Za sve vaše upite u pogledu parketarskih usluga, kontaktirajte nas već danas. Naši majstori vam stoje na raspolaganju tokom cele goidine, čak i u vreme prazničnih dana.

Call Now Button