Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode podrazumeva otkrivanje tačnog mesta curenja vode u zidu. Detekcija curenja vode, snimanje cevi, snimanje vodovodnih cevi, popravka probušene cevi kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Detekcija curenja vode je dostupna sedam dana u nedelji, za sva fizička i pravna lica.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Beograd

Detekcija curenja vodeCurenje vode može da stvori velike probleme u svakom objektu, bilo da je reč o stanu, kući ili poslovnim prostorima. Pucanje cevi ne uzrokuje odmah prskanje vode u mlazevima, nekada je dovoljno mala pukotina na cevima gde će voda postepeno da curi i nanosi štetu. Tada uglavnom dolazi do stvaranja vlage na zidovima i važno je da se što pre otkrije uzrok tog problema. Zbog toga je neophodno pozvati vodoinstalatera čim posumnjate da je negde došlo do curenja vode ili je već očigledno da problem postoji. Mi smo Vam na raspolaganju u svakom trenutku, kada su u pitanju sve vodoinstalaterske intervencije.

Detekcija curenja vode Beograd

Ako je neophodno da se obavi detekcija curenja vode, onda je dobro da znate da ovu intervenciju obavljamo na celoj teritoriji Beograda, za pravna i fizička lica. Gde god da se nalazite u svim gradskim opštinama, dovoljan je samo jedan poziv, a mi na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. S obzirom da vodoinstalaterskim uslugama pokrivamo sve delove grada, ovo je jedna od svakodnevnih intervencija koju obavljamo. Curenje vode nikako ne treba zanemariti, pa kada je potrebno da se obavi detaljna i temeljna detekcija, obratite se nama i dobićete pouzdanu uslugu.

Detekcija curenja vode – Hitne intervencije

Upravo zbog svega onoga što curenje vode može da izazove ne samo u Vašem životnom prostoru već i kod komšije, ukoliko je reč o stambenom objektu sa više stanova, nemojte ignorisati ako voda curi. Hitne intervencije upravo služe kako bi se pojedini problemi, odnosno kvarovi na vodovodnoj mreži stavili na vrh liste prioriteta i što pre sanirali. Zbog velike važnosti otkrivanja problema na vreme, detekcija curenja vode se smatra hitnom intervencijom. Mi Vam nudimo brzu i efikasnu uslugu, bilo da je reč o detekciji curenja vode ili ostalim vodoinstalaterskim intervencijama, možete nam se obratiti u svako doba dana i noći.

Pronalaženje curenja vode u zidu – Detekcija curenja vode

Kako bi se pronašlo tačno mesto curenja vode u zidu, važno je koristiti kvalitetnu opremu. Mi za sve intervencije koristimo najsavremeniju opremu kako bismo Vam obezbedili uslugu najvišeg nivoa kvaliteta. Detekciju curenja vode obavljamo po svetskim standardima. Stručni i iskusni vodoinstalateri imaju svo potrebno znanje za efikasno detektovanje curenja vode u zidu ili ako je u pitanju curenje vode u temelju. Gde god da je došlo do naprsnuća cevi ili curenja vode iz nekog drugog razloga, mi ćemo sa sigurnošću pronaći sporno mesto i preduzeti sve mere da se obavi njegova sanacija. Geofon uređaji su se pokazali kao veoma pouzdani kada je potrebno otkriti mesto curenja vode. Između ostalog i geofon uređaji su deo naše opreme kojom obavljamo ovaj tip detektovanja. Takođe se za pronalaženje curenja vode u zidu mogu koristiti i termalne kamere. To su kamere koje registruju toplo i hladno, odnosno registruju vodu koja se kreće u zidu i namenjene su upravo toj nameni da se što lakše utvrdi gde tačno voda curi u zidu i potom da se sagleda najbolji način za profesionalnu reparaciju cevi, odnosno zamenu vodovodne cevi. Termalne kamere najbolje uočavaju curenje vode na grejnim i rashladnim sistemima, odnosno odlićno mogu da zapaze pucanje vodovodnih i kanalizacionih cevi. Još se nazivaju i termovizijskim kamerama, međutim, njihova primena u cilju detekcije curena vode se pokazala kao veoma uspešna.

Vlažan zid je pokazatelj da nešto nije u redu sa cevima i da je sigurno negde došlo do curenja vode. Ukoliko ignorišete ovaj problem, fleka na zidu će postajati sve veća, a to će kasnije uključivati i druge troškove sanacije, odnosno malterisanje, krečenje i ostalo. Ako se problem u početnoj fazi reši, svakako je mnogo bolje nego odlagati ga dok ne postane veći i skuplji. Što se cena usluge tiče, detekcija curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu je upravo moguća kod nas. Mi Vam garantujemo pistupačne cene i vrhunski kvalitet, od strane kvalifikovanih vodoinstalatera što je ujedno i jedan od razloga zbog čega smo najtraženiji u ovom poslu. Lociranje curenja vode na vreme će Vas svakako spasiti daljih problema i dodatnih troškova, pa ako već sada imate neke sumnje da je možda to u pitanju, odmah nas kontaktirajte.

S obzirom na to da je pucanje cevi u zidu jedan od čestih problema sa kojima se susreću naši vodoinstalateri na terenu, imamo dovoljno znanja i iskustva da što pre obavimo neophodne intervencije koje uključuju i zamenu vodovodne cevi, ali i kontrolisanje celokupnog vodovodnog sistema. Mokar zid, osećaj vlage u prostoriji i pojavljivanje buđi sigurno ne ukazuju da je sve u redu. Ovo može da ukazuje na ozbiljniji problem, pa je neophodno prekontrolisati sve prostorije kako bi se utvrdilo da li još negde postoji opasnost od pucanja vodovodne cevi. Jedan od najčešćih problema koji i dovodi do pucanja cevi, jeste star cevovod koji se još uvek može zateći u nekim zgradama u Beogradu. Čak i ako ste Vi obavili kompletnu zamenu vodovodnih cevi, ne mora značiti da je to uradio i Vaš komšija, pa se tako često može javiti i uticaj vlage prouzrokovan pucanjem cevi u susednom stanu.

Detekcija curenja vode bez obijanja zida

Prednost savremene tehnologije i opreme je ta što se mnoge intervencije mogu obaviti bez velikog nereda. Zahvaljujući tome, možemo vrlo lako da predvidimo da li postoji potencijalna opasnost od pucanja cevi ukoliko njenim snimanjem utvrdimo da je cev nagrizla ili je oštećena usled stvaranja kamenca i korozije. Zamena i sanacija cevi je samo deo naše velike ponude vodoinstalaterskih usluga za koje nas možete angažovati kad god Vam zatreba. Naši ljubazni vodoinstalateri su spremni da Vam odgovore na sva pitanja i daju neophodne informacije kako biste bili apsolutno sigurni u našu profesionalnost i sve pogodnosti koje dobijate angažovanjem našeg stručnog tima.

Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na prvom mestu nam je da klijenti budu zadovoljni našom uslugom, ali takođe i da budu sigurni da je posao obavilo stručno i kvalifikovano lice. Zbog toga na svaku intervenciju dajemo račun i garanciju, radi naše, ali i Vaše sigurnosti. Nećemo izneveriti ukazano poverenje, zbog toga svakoj intervenciji pristupamo sa podjednakom pažnjom, bez obzira da li je u pitanju jednostavniji ili komplikovaniji posao. Spremni smo da u svakom trenutku izađemo na teren, odmah nakon Vašeg poziva.

Sve vodoinstalaterske usluge na jednom mestu

Čak i ako Vam nije potrebna detekcija curenja vode, možda Vam mogu zatrebati neke druge vodoinstalaterske usluge koje takođe svakodnevno obavljamo. U svakom trenutku nas možete rezervisati u odgovarajućim terminima i za odgušenje kanalizacije, servis bojlera, popravku i ugradnju sanitarija, kao i sve ono što može da Vam zatreba a nalazi se u domenu vodoinstalaterskih intervencija. Vršimo i montažu bojlera, odnosno kačenje i skidanje bojlera sa zida. Za svaku popravku koristimo originalne delove. Pozovite nas i uverite se zbog čega smo jedni od najboljih i najangažovanijih vodoinstalatera u gradu. Apsolutno sve vodoinstalaterske popravke, zamene delova, ugradnje, servisiranja i tako dalje, dobijate pozivom našeg vodoinstalaterskog tima. Poštujemo sve rokove predviđene za završetak vodoinstalaterskih radova. Nakon svake intervencije iza sebe ostavljamo čist i uredan prostor. Kod nas nema nepredviđenih troškova. Odmah nakon što utvrdimo o čemu je tačno reč, pružamo Vam informaciju trajanja intervencije kao i samih troškova. Već na početku saradnje sa nama znate tačno koji će biti iznos usluge i koliko će ona da traje, jer znamo da je klijentima bitno da što pre dobiju funkcionalan prostor.

Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Sve regularne i hitne intervencije obavljamo i za vreme praznika.

Call Now Button