Odgušenje WC šolje

Odgušenje wc šolje - Profesionalno otpušavanje wc šolje

Odgušenje WC šolje vršimo na celoj teritoriji Beograda, za sva fizička i pravna lica. Ukoliko je i Vama potrebno odgušenje WC šolje, stojimo Vam na raspolaganju 24h dnevno, sedam dana u nedelji i za sve praznike. Odgušenje WC šolje se može vršiti mašinski ili sa sajlom. Mašinsko odgušenje se primenjuje u slučajevima da je zagušenje većeg kapaciteta, dok se sajla koristi pri odgušenjima manjeg intenziteta.

Odgušenje WC šoljeUkoliko su vodokotić i sistem ispiranja ispravni a voda ne ističe iz WC šolje, nešto ometa protok kroz cev za odvod ili izlaz iz sifona, znači da Vam je WC šolja zapušena. Kako bi izvršili odgušenje WC šolje, naši vodoinstalateri se koriste različitim alatima kao i tehnikama, spomenućemo neke od njih.

Ukoliko se radi o manjem zagušenju naši vodoinstalateri koriste gumenu sisaljku kojom energično pumpaju nekoliko puta, podižući i spuštajući dršku kako bi vazduh mogao slobodno da struji.

Drugi način je korišćenje specijalne sajle koju naši vodoinstalateri proguraju kroz ispust šolje i sifon kako bi uklonili zečepljenje.

Treći način je ujedno i najefikasniji način odgušenja WC šolje jer se radi o mašinskom odgušenju WC šolje. Ukoliko prva dva koraka ne daju rezultate, pristupa se mašinskom odgušenju. U mašinskom odgušenju WC šolje takođe se koriste sajle, koje mašina vibrira i tako stvara kretanje sajle kroz cevi. Kada sajta naiđe na zagušeni deo, svojom vibracijom i snagom probija začepljenje koje je nastalo, a pritisak vode dovrši posao.

Naši vodoinstalateri vam mogu pomoći i kada je neophodno odčepljivanje WC šolje s dvostrukim sifonom. U ovom slučaju kvar uglavnom nastaje jer je cev začepljena otpacima ili ostacima koji dolaze iz vodokotlića.

Profesionalni vodoinstalateri vam mogu pomoći vezano za sve stavke oko WC šolje, bilo da je to:

Uslugu odgušenja wc šolje pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za izvršene usluge. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Call Now Button