Keramičar

Keramičar Beograd

Keramičar Beograd je dostupan za sve keramičarske usluge tokom cele nedelje, za sva fizička i pravna lica. Profesionalni keramičari su tu za sve vrste keramičarskih radova, počev od postavljanja pločica u kupatilu, kuhinji, stepenicama, betonu, kapijama, ulaznim hodnicima, dekorativnih radova

Keramičar BeogradZa estetsko uređenje pojedinih prostorija poslovnog ili stambenog prostora, od velike važnosti je imati iskusnog keramičara. Majstori Beograd isključivo okupljaju stručne keramičare. Naši keramičari poseduju višegodišnje isksutvo i niz pozitivnih referenci pravnih i fizičkih lica.

Posao keramičara se najviše povezuje sa uređenjem kupatila. Nakon uspostavljanja adekvatne vodovodne mreže, važan je, kao poslednji segment i estetski izgled. U tom smislu, presudna je uloga keramičara i postavljanje pločica na ravnoj površini na adekvatan način, kako se ne bi u budućnosti odlepljivale. Danas zaista postoji veliki broj dezena i oblika što za naše majstore nije prereka. Pa tako, naši keramičari poseduju iskustvo u postavljanju pločica klasičnog kvadratnog ili pravougaonog oblika, do okruglog ili mozaičnog. Ukoliko je potrebno postaviti pločice na podlogama koje nemaju kontinuitet (poput delova gde su cevi, utičnice), iskusan keramičar će precizno izmeriti i proračunati adekvatanu veličinu pločica. Završni segment je sušenje i popunjavanje prostora između pločica odnosno fugiranje.

Naši keramičari mogu da postavljaju keramičke, betonske i kamene pločice. Njihovo postavljanje je moguće uraditi kako u novo-izgrađenim objektima tako i u postojećim gde se vrši zamena dotrajalih. Pored postavljanja na zidovima, keramičari ih postavljaju i na zidovima, podovima i drugim različitim površinama. Pored rada na postavljanju pločica unutar nekog prostora, veoma često se postavljaju i van nekog prostora, poput balkona, spoljnjeg stepeništa i slično.

Posao keramičara se pored kupatila vezuje i za kuhinje, hodnike i druge prostore gde je efikasnije postojanje pločica. Oni su tu za vas da odstrane stare pločice i pobrinu se za celokupan šut koji postoji. Naši keramičari vrlo dobro poznaju svojstva materijala sa kojima rade i znaju rukovati alatima koji su neophodni za celokupne keramičarske radove.

Za sve vaše zahteve u pogledu postavljanja pločica, dostupni su za vas tokom cele godine. Nemojte se ustručavati da ih kontaktirate i tokom praznika, jer smo sigurni da vam tada vreme više dozvoljava da obnovite poslovni ili stambeni prostor.

Call Now Button