Dodavanje rebara na radijatoru

Dodavanje rebara na radijatoru - Vodoinstalater Beograd

Nezadovoljni ste cenom struje i grejanjem kojim imate? Nudimo vam izradu instalacija grejanja u kući, stanu ili poslovnom prostoru kao i ugradnju sistema grejanja uz pomoć toplotne pumpe. Umesto kotla na struju ili pelet, toplotna pumpa vam omogućava uštedu potrošnje električne energije između dva to tri puta. Kontaktirajte nas za više informacija.

Dodavanje rebara na radijatoru vršimo za sve modele radijatora svih proizvođača u stambenim i poslovnim prostorima. Ukoliko želite da izvučete još toplote iz radijatora, ili Vam je pretoplo pa želite da smanjite temperaturu, dodavanje rebara na radijatoru, odnosno uklanjanje istih je pravo rešenje za Vas. Naši vodoinstalateri su dostupni 24h dnevno i odgovoriće na svako Vaše pitanje. Dodavanje rebara na radijatoru vršimo tokom cele godine, radnim danima, vikendom i praznicima.

Dodavanje rebara na radijatoruNekada je zbog funkcionalnosti i dotrajalosti neophodno zameniti radijatore u prostoru. Ipak, to podrazumeva veliki finansijski izdatak. U tim situacijama postoji i alternativno rešenje a to je izmena sastava radijatora, tačnije dodavanje rebara na radijatoru.

Za posao uklanjanja ili dodavanje rebara na radijatoru mi vam nudimo stručne majstore koji će ovaj vid posla obaviti maksimalno korektno. Do sada je bilo zaista veliki broj upita sugrađana za ovu našu uslugu. Razlozi su brojni ali najčešći je finansijski, odnosno ekonomičnost u poređenju sa nabavkom novih radijatora.

Kako je naše dosadašnje poslovanje valjan „svedok“ , možemo sa pravom istaći da je uklanjanje ili dodavanje broja rebara na radijatoru sve učestalije. Pri čemu se uglavnom više dodaju rebra i to u proseku pet novih. Dodati novih pet rebara na postojeći radijator je po ceni gotovo višestruko manje u pogledu cene, što mnogim klijentima itekako odgovara.

Mnogi naši klijenti nisu bili ni upućeni u ovu mogućnost izmene statusa radijatora, ali su im naši majstori ukazali i na tu mogućnost, nakon utvrđivanja da je loš status njihovih postojećih radijatora.

Uslugu zamene radijatora ili izmene broja rebara vršili smo uglavnom nakon grejne sezone. U tom periodu klijenti imaju najbolji uvid da li su zadovoljni radom postojećih grejnih tela, u ovom slučaju radijatora.

Za sve buduće potencijalne klijente ističemo da smo mi tim veoma stručnih majstora koji su obučeni za sve vrste poslova koji se tiču grejnih tela i opreme. Pored montaže radijatora, dovoda na instalaciju, vršimo zamenu dotrajalih grejnih tela i ujedno vršimo korekciju njihovog oblika. Kako se već više godina bavimo ovim poslom, trudili smo se da se tokom poslovanja obučimo u pogledu rukovanja sa najrazličitijim vrstama radijatora. Upućeni smo u performanse svih vrsta radijatora, koji se danas nalaze na tržištu i u skladu sa tim možemo uputiti klijente koji su najefikasniji za grejanje njihovog stambenog ili poslovnog prostora. Dozvolite da vas naš stručni tim pripremi za narednu grejnu sezonu uz mnogo kvalitetnije i funkcionalnije grejne uređaje.

Sve što vas dodatno zanima a tiče se naše usluge izmene broj rebara na radijatoru, odnosno smanjenja ili dodavanja, možete saznati već ovog trenutka. Potražite naš kontakt na sajtu i pozovite nas u bilo koje doba dana.

Uslugu dodavanja rebara na radijatoru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve usluge popravke grejanja vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Call Now Button