Servis, montaža i popravka svih tipova bojlera

Servis, montaža i popravka svih tipova bojlera - Električar Beograd

Servis, montaža i popravka svih tipova bojlera se vrši na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Servis, montaža i popravka svih tipova bojlera se odnosi na sve modele i proizvođače bojlera, kao i na način ugradnje bojlera, bilo da se ugrađuje vertikalno ili horizontalno. Naše usluge su dostupne za sva fizička i pravna lica, 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Za bojler se može reći da je najbitniji uređaj u kupatilu. Teško je zamisliti da jedan dan prođe bez upotrebe bojlera.

Servis, montaža i popravka svih tipova bojleraVršimo kompletne usluge servisa, montaže i popravke svih tipova bojlera, od kojih izdvajamo:

Ukoliko primetite da sa Vašim bojlerom nešto nije u redu, odnosno da ne radi kako treba ili je jednostavno dotrajao posle dugo godina korišćenja, onda ste na pravom mestu.

Električar Beograd okuplja isključivo stručne majstore sa višegodišnjim iskustvom u svim vodoinstalaterskim uslugama. Danas je prava retkost imati pouzdanog a ujedno i stručnog majstora koji u svakom trenutku može da reaguje i reši sve probleme u kratkom vremenskom roku.

Kvarovi na bojleru su neminovnost što zbog dotrajalosti, električnih instalacija ili kamenca. Najčešći problemi koji su prisutni kod bojlera i koji stradaju prvi su termostat i grejač. Takođe, vrlo često imamo i pozive vezano za zamenu sigurnosnog ventila bojlera kao i zamenu creva koji vodi ka bojleru.

Za Vas smo tu 24h dnevno za sva pitanja, savete i nedoumice vezano za rad bojlera.

Možete nas kontaktirati putem mobilnog telefona 063/351-009 24h dnevno. U slučaju hitne intervencije odmah izlazimo na teren i dolazimo u najkraćem mogućem roku na Vašu adresu. Dostupni smo tokom cele godine i svih praznika.

Kupovina novog bojlera izaziva pravu glavobolju. Nakon što ste odabrali pravi bojler za Vaše potrebe dolazi pitanje transporta istog, nošenja uz stepenice u zgradi bez lifta kao i njegove montaže. Tu smo za Vas da Vam olakšamo kupovinu novog bojlera. Nudimo Vam jedinstvenu uslugu kupovine bojlera, transporta do Vaše adrese, donošenje bojlera do Vašeg stana, montažu novog i skidanje starog bojlera. Na Vama je samo da odaberete proizvođača i kapacitet bojlera, kao i način montaže.

IZDVAJAMO

PROCUREO BOJLER

Ukoliko bojler procuri, ne mora da znači da je problem u samom kazanu. Svakako treba proveriti stanje gumica na samom grejaču bojlera. Da bi se saznalo više, isključuje se glavni ventil i ispušta voda iz bojlera. Po otvaranju bojlera, u zavisnosti iz kog smera primetimo nataloženu vodu, znaćemo sa sigurnošću da li je kazan…

ZAMENA SIGURNOSNOG VENTILA

Sama reč „sigurnosni ventil“ vam sve govori. Reč je o veoma važnom delu odnosno uređaju koji se nalazi na svakom bojleru. Njegova funkcija je i više nego bitna a tiče se sprečavanja visokog pritiska u kazanu bojlera visokog kapaciteta. Uobičajeno njegovo mesto na bojleru je na ulazu hladne vode.

ZAMENA GREJAČA

Glavna funkcija grejača u bojleru je svakako zagrevanje vode. Grejači tokom vremena stradaju od taloženje kamenca na njima. Kamenac se taloži zbog tvrde vode koja je kod nas prisutna. To se svakako može sprečiti redovnim čišćenjem kamenca u bojleru kao i postavkom specijalnog filtera za tvrdu vodu

ZAMENA CREVA I CEVI

Brinoks creva su spajaju bojler i dovod vode iz vodovodne cevi. Ukoliko primetite mehaničko oštećenje na samom brinoks crevo ili bilo kakvu promenu, poželjno je da ga odmah promenite. Inox cevi su obično krute. Ukoliko želite da sprečite pucanje istih, najbolje je da počnete da koristite fleksibilna inoks cevi

Uslugu servisa, popravke i montaže bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Ukoliko ne pronađete usluge koje su vam neophodne, dodatne informacije i usluge možete pogledati i na sajtu www.elektricarbeograd.com

Call Now Button