Tapetar

Tapetar Beograd

U okviru majstora koje Majstori Beograd okupljaju je i Tapetar. Tapetar Beograd vrši presvlačenje stilskog nameštaja, presvlačenje dvoseda, troseda, kancelarijskog namestaja, presvlačenje nameštaja kožom i još mnogo toga. Tapetar Beograd je dostupan svakoga dana za sva Vaša pitanja. Vršimo presvlačenje nameštaja za fizička i pravna lica, bez obzira na obim posla. Ukoliko posedujete restoran i želite sav nameštaj, na pravom ste mestu.

TapetarUkoliko želite da u svom domu unesete neke novine, posebno u pogledu nameštaja, onda je za vas jedno od rešenja dobar tapetar. Iskusan tapetar će za vas u kratkom vremenskom roku ispuniti sve želje u pogledu estetskog izgleda dotrajalog nameštaja. Time će i vaš dom poprimiti drugačiji izgled a nameštaj će dobiti unapređeni kvalitet.

Danas, su se tapetari pokazali veoma profesionalno u nizu sledećih aktivnosti:

  • Tapaciranja nameštaja
  • Zamene mebl štofa
  • Zamena sunđera u okviru nameštaja
  • Popravka mehanizama u okviru nameštaja
  • Tapaciranje vrata
  • Izrada prekrivača i drugo

Mi smo se trudili da na jednom mestu okupimo isključivo tapetare sa višegodišnjim isksutvom i one koji imaju veliki broj pozitivnih referenci klijenata.

Mnogi od njih su se pokazali kao odlični majstori svog zanata kako u pogledu usluga fizičkim tako i pravnim licima. Većina od njih je svoje usluge uveliko nudila mnogim privrednim subjektima.

Pri odabiru jednog tapetara, najbolje je zakazati sastanak kako bi se precizirale sve pojedinosti u pogledu budućeg izgleda vašeg nameštaja. Nakon toga, utvrđuje se zvanični rok za ispostavu nameštaja.

Naši majstori vam pored glavnih usluga nude i niz dodatnih poput odvoženja i dovoženja nameštaja na određenoj adresi, uvođenje novih mehanizama koji su neophodni za efikasno funkcionisanje nameštaja, primena adekvatnih materijala i lepkova i slično.

Veliki brojh tapetara u našem adresaru poseduje niz pozitivnih referenci privrednih subjekata. Tako, na listi zadovoljnih klijenata kod većine od njih nalaze se i javna preduzeća, ugostiteljski objekti i druga preduzeća raznih delatnosti.

Za sve vaše zahteve u pogledu tapaciranja nameštaja, svi tapetari dostupni su tokom cele godine.

Call Now Button