Odgušenje sudopere

Odgušenje sudopere - Profesionalno otpušavanje sudopere

Odgušenje sudopere vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Ukoliko je i Vama potrebno odgušenje sudopere, stojimo Vam na raspolaganju 24h dnevno tokom cele godine i praznika. Zagušenje sudopere je čest problem sa kojim se susrećemo. Zagušenje najčešće nastaje u kombinaciji sa ostacima hrane i raznoj prljavštini koja se taloži mesecima, godinama.

Odgušenje sudopereU odvodnoj cevi kao i u sifonu postoji mogućnost taloženja masnoća koje zadržavaju otpatke i ostatke hrane. Pored svega toga, odvodne cevi mogu blokirati i raznorazni predmeti.

Prvi znaci da imate problem sa sudoperom, odnosno zagušenje i da je potrebno uraditi odgušenje sudopere su sledeći:

– Sudopera se sporo prazni
Neophodno je ivicu otvora namazati vazelinom kako bi bila zaštićena a nakon toga je otčepiti hemijskim sredstvom.

– Sudopera je potpuno začepljena
Može se desiti da voda uopšte ne otiče iz sudopere. Tada naši vodoinstalateri pristupaju sledećoj metodi. Preko otvora se postavlja gumena sisaljka. Krpom se dobro zatvori prelivna cev sudopere i čvrsto se drži. To bi trebalo da spreči da vazduh izađe kroz prelivni otvor. Nakon toga se gumena sisaljka jako pritiska u pravcu gore-dole kako bi se odgušila cev. Taj postupak se ponavlja više puta dok se cev ne odguši. Ukoliko se ni tada cev ne odguši, onda se ispod sudopere začepi otvor, postavi kofa kako bi mogao da otekne ostatak vode nakon čega skida sifon. Temeljno se ispira ukoliko je bio zapušen ostacima. Ukoliko problem nije u sifona, upotrebljava se sajla. Sifon se skida sa zapušene cevi nakon čega se u nju ubacuje sajla. Ručica se okreće da bi spiralnim pokretima sajla što dublje prodrla u cev. Njen oštar vrh će postepeno probijati naslage prljavštine i ukloniti ih.

Postoji i drugi način u kojem naši vodoinstalateri čiste sudopere i pomoću profesionalnog usisivača za tečnost. Kao u prethodnom metodu krpom se zatvara prelivna cev sudopere. Cev profesionalnog usisivača se postavlja iznad otvora nakon čega se uključuje usisivač. Ovim postupkom omekšavamo čep od prljavštine i omogućujemo vodi iz slavine da ga izbaci.

Uslugu odgušenja sudopere pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za izvršene usluge. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Call Now Button