Servis kotlova

Nezadovoljni ste cenom struje i grejanjem kojim imate? Nudimo vam izradu instalacija grejanja u kući, stanu ili poslovnom prostoru kao i ugradnju sistema grejanja uz pomoć toplotne pumpe. Umesto kotla na struju ili pelet, toplotna pumpa vam omogućava uštedu potrošnje električne energije između dva to tri puta. Kontaktirajte nas za više informacija.

Servis kotlova radimo za kotlove svih modela i proizvođača. Za servis kotlova, servis elektro kotlova, servis kotlova za grejanje kao i za sve hitne intervencije, majstor za grejanje je dostupan 24h dnevno, sedam dana u nedelji.

Servis kotlova – Majstor za grejanje

Servis kotlovaObavljamo popravku kotlova u Beogradu svakog dana u svim terminima. Pozovite nas i dočekajte zimu spremni. Za sve intervencije su zaduženi licencirani majstori sa višegodišnjim iskustvom u radu i neophodnim kvalifikacijama. Koristimo najsavremeniju opremu i pružamo vam uslugu na najvišem nivou kvaliteta. Ukoliko vam je potrebna popravka kotlova na celoj teritoriji Beograda, pozovite nas i informišite se o svim pogodnostima koje dobijate angažovanjem našeg stručnog tima. Ako ste primetili neko oštećenje ili nepravilnost u radu kotla ili jednostavno želite da obavite sve provere pred grejnu sezonu kako biste bili mirniji, pozovite nas i pobrinućemo se i za servis kotla i za njegovu proveru.

Obavljamo servis svih kotlova za grejanje, odnosno popravka kotlova na gas, popravka kotlova na pelet i na šta god da se grejete, možete nas pozvati ako dođe do kvara. Kod nas dobijate kompletnu ponudu usluga kada je u pitanju popravka kotlova, ugradnja termostata, zamena elektro grejača, zamena cirkulacione pumpe i ostalo. U slučaju dotrajalosti delova kotla, vršimo njegovu reparaciju i zamenu originalnih delova. Nakon svakog servisiranja, obavezna je provera rada samog kotla, odnosno da li sve funkcioniše u najboljem redu. Tek kada se uverimo da je sve kako treba, napuštamo vaš prostor. Cilj nam je brza i efikasna usluga, po svetskom standardu.

Servis kotlova cena

Obavljamo popravku kotlova po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Bez dodatnih troškova, bez nereda i probijanja termina. Pružamo vam idealan odnos cene i kvaliteta za popravku kotlova, u šta ćete se uveriti već nakon jednog našeg dolaska na adresu. Pristupačne cene, profesionalna i pouzdana usluga, ljubazni majstori, sve to čini da smo jedni od najtraženijih kada je u pitanju popravka kotlova, ugradnja podnog grejanja, popravka radijatora, popravka etažnog grejanja i ostalo. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu servisa kotlova pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve usluge popravke grejanja vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Ukoliko ne pronađete usluge koje su vam potrebne ili imate bilo kakvo pitanje, za sve dodatne informacije i usluge pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Call Now Button