Servis industrijske kuhinjske opreme

Servis industrijske kuhinjske opreme Beograd

Servis industrijske kuhinjske opreme vršimo na celoj teritoriji Beograda tokom cele nedelje. Servis industrijske kuhinjske opreme je dostupno svih prehrambenim industrijama, ili industrijama koje koriste specijalizovanu kuhinjsku opremu. Dostupni smo 24h za sve intervencije i savete tokom cele godina i za vreme praznika.

Servis industrijske kuhinjske opreme
Danas se nijedan restoran ne može zamisliti bez industrijske opreme u kuhinji. Tu se između ostalog misli na sledeće uređaje:

  • Pica peći,
  • Friteze,
  • Industrijske mašine za suđe,
  • Industrijske rerne,
  • Industrijski šporeti i drugi.

Svaki vlasnik restorana u velikoj meri ulaže u ovu vrstu opreme kako bi posao bio što bolji. Ujedno svaki kvar mu može izazvati poseban stres jer tada posao najviše trpi. Naši električari itekako znaju koliki je problem nekom restoranu ukoliko rerna ili peći ne rade.

Iako su naši električari uvek na terenu i veoma zauzeti, ukoliko se baš i vi suočite sa kvarom industrijske kuhinjske opreme, pozovite nas i računajte na našu podršku u kratkom vremenskom roku.

Ova naša usluga je namenjena restoranima ali svim drugim preduzećima koji poseduju industrijsku kuhinjsku opremu i od koje u velikoj meri zavisi poslovanje preduzeća. Tu pre svega mislimo i na vrtiće i predškolske ustanove, hotele, motele, kafe barove, restorane brze hrane i druga preduzeća koja imaju svoje kuhinje a samim tim i industrijske kuhinjske uređaje.

Našu uslugu popravke inudstrijske kuhinjske opreme smo do sada uspešno obavili i u mnogim javnim preduzećima i državnim službama, imajući u vidu da većina ovakvih preduzeća poseduje sopstvene kuhinje. Usluge servisiranja ovih uređaja, dostupni su širom Beograda, odnosno na svim njegovim opštinama.

Za servis industrijske kuhinjske opreme naši električari poseduju izuzetnu veštinu. Vrlo dobro su upoznati sa svim tipovima i proizvođačima kuhinjske opreme za preduzeća, što podrazumeva i upućenost u moguće kvarove koji se mogu desiti na istim. Uvek su u toku i sa novim proizvodima ove vrste tako da im moderna tehnologija koja se primenjuje na industrijskoj kuhinjskoj opremi ne predstavlja prepreku.

Takođe, neizostavna je i posebna oprema za servisiranje industrijskih kuhinjskih uređaja što naši električari svakako poseduju. Jer „bez alata nema zanata“, kako stara izreka kaže.

Dodatne informacije o našoj usluzi servisiranja kuhinjske opreme za restorane, vrtiće, motele, hotele, restorane preduzeća i državne uprave, možete dobiti tokom cele nedelje.

Uslugu servisa industrijske kuhinjske opreme pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Ukoliko ne pronađete usluge koje su vam neophodne, dodatne informacije i usluge možete pogledati i na sajtu www.elektricarbeograd.com

Call Now Button