Popravka probušene cevi

Popravka probušene cevi - Vodoinstalater Beograd

Popravka probušene cevi se vrši na celoj teritoriji Beograda, tokom cele godine i za sve praznike. Ukoliko se i Vi suočavate sa ovim problemom posle hladne zime, usluga popravka probušene cevi kao i Vodoinstalater Beograd Vam stoji na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći. Dostupni smo 24h i po Vašem pozivu odmah izlazimo na teren, zatvaramo vodu u stanu ili kompletnoj zgradi, kući ili poslovnom prostoru i brzo rešavamo problem. Popravka probušene cevi se u najvećem broju slučajeva završava zavarivanjem metalnih cevi ili njihovom zamenom, a kod plastičnih cevi, vrši se zamena cevi i postavljanje novih cevi.

Popravka probušene ceviSmrzavanju i pucanju podložnije su metalne cevi nego plastične. Bakarne cevi ili cevi od nerđajućeg čelika otpornije su od olovnih.

Usled stvaranja ledenog čepa, može se desiti da usled njegovog širenja pukne cev ili da pritiska spoj. Nakon toga led se topi a instalacije počinju da cure.

Tada su tu naši vodoinstalateri koji će vam pomoći da rešite nastali problem. Oni će tada zaustaviti dovod vode, očistiti cev i zameniti deo koji je oštećen.

U slučaju oštećenja koji je prouzrokovan smrzavanjem nije moguće ponovno spajanje. Tada naši vodoinstalateri menjaju oštećeni deo cevi dodavanjem nastavka (žensko-ženski) ili dodavanjem cevi koja je na postojeći cevovod povezana pomoću nastavka ili mehaničkih spojeva.

Uslugu popravke probušene cevi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Call Now Button