Majstor za grejanje

Nezadovoljni ste cenom struje i grejanjem kojim imate? Nudimo vam izradu instalacija grejanja u kući, stanu ili poslovnom prostoru kao i ugradnju sistema grejanja uz pomoć toplotne pumpe. Umesto kotla na struju ili pelet, toplotna pumpa vam omogućava uštedu potrošnje električne energije između dva to tri puta. Kontaktirajte nas za više informacija.

Majstor za grejanje pruža kompletan servis elektro kotlova svih modela i proizvođača. Majstor za grejanje vam je uvek na raspolaganju ukoliko vam zatreba popravka radijatora, popravka etažnog grejanja, servis kotlova na pelet kao i sve sve ostalo oko grejanja. Majstor za grejanje je dostupan 24h dnevno za sve hitne intervencije i brz dolazak na adresu.

Majstor za grejanje – Servis elektro kotlova

Pružamo kompletan servis grejnih tela i elektro kotlova na celoj teritoriji Beograda. Ukoliko imate elektro kotao, kotao na pelet, kotao na drva ili kotao na čvrsta goriva, pozovite nas i u kratkom roku ćete imati popravljen i testiran kotao. Kada stigne zima, veoma je bitno da kotao radi kao sat da bi pružio dovoljno toplote i grejao ceo prostor.

Vršimo popravku radijatora, ventila radijatora i cevi bez pražnjenja instalacija, čak i u toku sezone kada su radijatori vrući.

Koristimo najsavremeniju tehnologiju smrzavanja vode u instalaciji kako bismo vam pružili brzu popravku bez pražnjenja instalacija i preteranog čekanja. Ovaj sistem je idealan za sve hitne intervencije, odnosno ukoliko vam curi radijator, curi ventil radijatora ili bilo koji drugi tip popravke koji zahteva brzo rešenje.

Naravno, kotlovi su pravljeni da traju dugo, ali takođe, kao i drugi uređaji nisu imuni na kvarove. Ukoliko vam se kotao pokvari usled ledenih dana, stojimo vam na raspolaganju za brz dolazak i vraćanje kotla u prvobitno stanje. Od usluga koje radimo izdvajamo:
Majstor za grejanje

 • Instaliranje, servis kotlova, proračun potrošnje grejanja
 • Kompletan servis elektro kotla
 • Servis elektro kotlova, gasnih, na čvrsta goriva kao i kotlova na pelet
 • Remontovanje uvoznih kotlova u roku od 24h sa najkvalitetnijim repromaterijalima i garancijom od 2 godine na izvršeni rad
 • Programiranje rada svih tipova kotlova i usklađivanje potrošnje energenata sa cirkularnom mrežom najsavremenijim metodama
 • Dopuna mrežnog sistema grejanja sa potiskivanjem i izbacivanjem suvišnog vazduha iz mrežnog sistema
 • Štelovanje i popravka cirkulacione pumpe i balansiranje gravitacionog toka kretanja vode u sistemu u cilju iskorišćenosti kapaciteta mrežnog sistema i uštede potrošnje energije
 • Zamena svih vrsta radijatorskih ventila i komletnih radijatora i ugradnju novih kao i montažu sušača peškira u kupatilu i ostalim mestima
 • Kompletna reparacija starih instalacija, kotlova i radijatora vodenim peskiranjem
 • Remont podstanica, zamena pumpi, zamena dotrajalih ventila, ispitivanje i regulacija toplotne energije
 • Otklanjamo uzroke nepotrebne potrošnje
 • Ugradnja i priključivanje novih instalacija etažnog i drugih sistema grejanja, kao i prepravke, pomeranje cevovoda i grejnih tela
 • Ugradnja podnog grejanja, mrežnog radijatora, norveškog sistema, cevovodne parne instalacije i ugradnja izmenjivača

Sve ove usluge i mnoge druge pružaju licencirani majstori i monteri. Ukoliko vam nekada zatreba usluga koje nema na listi, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći za više informacija. Za sve popravke dajemo račun i garanciju na kvalitet pruženih usluga. Ako primetite da nešto nije u redu sa grejanjem, da puno troši struje ili da radijatori ne greju kako treba ili niste ni sigurni šta bi mogao da bude problem, stručni i licencirani majstori su uvek tu da odgovore na sva vaša pitanja.

Uslugu popravke grejanja pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve usluge popravke grejanja vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Call Now Button