Postavljanje pločica

Postavljanje pločica - Keramičar Beograd

Postavljanje pločica vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Postavljanje pločica različitih dezena i oblika, kao i različitog tipa postavljanja vršimo za sva fizička i pravna lica, restorane, hotele, kafice, hostele kao i za stambene i poslovne objekte. Ukoliko želite da ostavite dobar utisak pri samom ulasku u hol Vaše kompanije, na pravom ste mestu.

Postavljanje pločicaZa opremanje kupatila presudna je uloga dobrog vodoinstalatera. Ipak jedan od najvažnijih segmenata za uređenje eneterijera je postavljanje pločica. Za ovu vrstu posla, najvažnija je uloga keramičara.

Nakon što se odabere određen dizajn pločica i veličina, veoma je važno odabrati adekvatnog majstora koji će svoj posao odraditi na najefikasniji mogući način.

Poznato je da posao keramičara u pogledu postavljanja pločica podrazumeva tri aktivnosti:

  • Priprema podloge
  • Postavljanje pločica
  • Ispunjavanje prostora između pločica

Svaka aktivnost zahteva stručnost kako bi sam izgled enterijera na kraju radova bio estetski dobar i kako ne bi došlo do naknadnog odlepljivanje pločica.

Ukoliko ste izgubili poverenje u svoje keramičare onda su Majstori Beograd pravo rešenje za vas. Na jednom mestu možete pronaći veliki izbor iskusnih keramičara. Svi keramičari poseduju višegodišnje iskustvo, svoj posao obavljaju savesno i trude se da ispune sve zahteve klijenata. Za njih je osnovni prioritet da klijent bude zadovoljan. Još jedna od njihovih prednosti je ekonomičnost usluge.

Za njih nije prepreka vrsta keramike koju je potrebno postaviti niti prostor i mesto gde se pločice postavljaju. Pored širokog spektra dezena, postoji i niz oblika pločica poput keramičkih, granitnih, ekstrudirane, suvo presovanih, zidnih, podnih i druge. Iako su najzastupljenije kvadratne i pravougaone, postoje i mozaične, okrugle, piramidalne i druge.

Naši keramičari dostupni su za postavljanje pločica u kupatilu, kuhinji, hodniku, ulazima, terasama, na stepeništu, poslovnom prostoru i na drugim mestima.

Većina njih ima iskustvo i u postavljanju bazenskih pločica. Ovaj vid pločica je specifičan po svojoj hrapavosti koja sprečava klizanje u bazenu. Takođe u velikom broju slučajeva u bazenima se postavljaju mozaične pločice.

Pored standardne procedure postavljanja pločica uz korišćenje različitih smesa za njihovo lepljenje, naši keramičari su vam dostupni i za postavljanje pločica na postojeće pločice. Ovaj vid posla ranije nije bilo moguće izvesti. Ipak sa tehnološkim napredkom i ovu uslugu je moguće ispuniti u potpunosti.

Za sve vaše zahteve u pogledu postavljanja pločica, naši keramičari su vam dostupni tokom cele nedelje. Svaki dogovor je moguć, dovoljno je samo da ih kontaktirate i uverite se u njihov profesionalizam.

Call Now Button