Servis grejnih tela

Servis grejnih tela Beograd

Servis grejnih tela vršimo na celoj teritoriji Beograda. Specijalizovani smo servis, popravku i montažu TA peći, radijatora, grejalica, elektro kotlova. Dostupni smo 24h dnevno, tokom cele nedelje i praznika…

Servis grejnih tela i njihova kontrola pred početak zimske sezone je najtraženija elektro usluga. I stoga, izdvajamo:
Servis grejnih tela

Vršimo kompletan servis TA peći svim modela, proizvođača i jačina. Pored TA peći koje su najzastupljenije u prostorima zbog njihove ekonomičnosti, za Vas smo tu za servis svih grejalica, radijatora kao i elektro kotlova.

Naš tim električara zajedno broji preko sto godina iskustva. Obučeni smo i opremljeni za servis svih grejnih tela na struju. Posedujemo adekvatan alat i kvalitetne rezervne delove u slučaju potrebe njihove zamene.

Dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Dolazimo na Vašu adresu po prijemu poziva i u kratkom roku rešavamo svaki problem. U znak zahvalnosti što ste izabrali baš nas, dobićete pisanu garanciju za odrađeni posao. Ukoliko dođe do ponovnog kvara, saniramo ga potpuno besplatno.

Servis grejnih tela svih vrsta vršimo za sva fizička i pravna lica na teritoriji Beogradskih opština. Pri prvom pozivu, dovoljno je da nam kažete adresu i opštinu, kao i kratak opis problema. Sve ostalo je naša briga. Glavni majstor organizuje jednog ili više električara u zavisnosti od veličine kvara i šalje ih na Vašu lokaciju.

Ukoliko imate nedoumica ili pitanja, dostupni smo u bilo koje doba dana ili noći. Kontaktirajte nas, a mi ćemo se potruditi da opravdamo Vaše poverenje.

Uslugu servisa grejnih tela pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Ukoliko ne pronađete usluge koje su vam neophodne, dodatne informacije i usluge možete pogledati i na sajtu www.elektricarbeograd.com

Call Now Button