Zamena sudopere

Zamena sudopere Beograd

Zamena sudopere se vrši sedam dana u nedelji, na svim opštinama na teritoriji Beograda. Ukoliko Vam je stara sudopera dotrajala, zamena sudopere će svakako osvežiti kuhinjski prostor i smanjiti prisustvo bakterija na neki period. Vršimo montažu sudopera svih modela, proizvođača i gabarita. Montaža sudopere u najvećem broju slučajevima počinje od isecanja radne ploče po veličini nove sudopere, montažu sudopere na radnu ploču i provere dihtovanja, priključenje na otpadnu mrežu i puštanje u rad…

Zamena sudopereSvi modeli sudopera (s jednostrukim i dvostrukim koritom, sa ili bez oceđivača) izrađuju se kao ugradne ili nasadne sudopere.

Ugradne sudopere

Ugradne sudopere, izrađene od inoksa, keramičkih ili sintetičkih materijala, naši vodoinstalateri postavljaju na radnu ploču koja je prethodno pripremljena za tu namenu. Ugradnja zahteva visoku stručnost obzirom da je neophodno pažljivo obraditi otvor i napraviti nepromočiv spoj. Tu profesionalizam naših vodoinstalatera dolazi do izražaja.

Nasadna sudopera

Ove sudopere, izrađene od inoksa, keramike, čelične mrežice ili sintetičkih materijala, postavljaju se na kuhinjski element ili na armaturu prethodno stavljenu na pod.

Naši vodoinstalateri mogu postaviti nasadnu sudoperu i ukoso prema zidu, zavisno od želje i potrebe. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili želite da zakažete zamenu sudopere, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu zamene sudopere pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Call Now Button