Čišćenje radijatora

Čišćenje radijatora - Vodoinstalater Beograd

Nezadovoljni ste cenom struje i grejanjem kojim imate? Nudimo vam izradu instalacija grejanja u kući, stanu ili poslovnom prostoru kao i ugradnju sistema grejanja uz pomoć toplotne pumpe. Umesto kotla na struju ili pelet, toplotna pumpa vam omogućava uštedu potrošnje električne energije između dva to tri puta. Kontaktirajte nas za više informacija.

Čišćenje radijatora vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Čišćenje radijatora iznutra će pospešiti njegovu efikasnost u radu, i time oslobađati više toplote.

Čišćenje radijatoraKako se grejna sezona približava, onda ste u obavezi da uradite nekoliko zadataka:

  • Proveriti stanje grejnih tela i instalacija,
  • Proveriti stanje svih dodatnih delova,
  • Izvršiti zamenu dotrajalih grejnih tela ili njihovih propratnih delova,
  • Izvršiti samo korekciju sastava grejnog tela, na primer dodavanjem rebara na radijatoru,
  • Proveriti stanje mreže i izvršiti pražnjenje i punjenje iste,
  • Obaviti čišćenje radijatora ili sve poznatije pranje radjatora.
  • Pražnjenje i punjenje mreže radijatora
  • Dodavanje i uklanjanje rebara radijatora

Ako vam sve zvuči kao velika nepoznanica, nemojte brinuti, tu smo mi da vam sve odradimo kvalitetno i brzo. Mi smo profesionalni majstori koji se dugo bave poslom u vezi sa grejanjem i grejnim telima. Nije nam stran nijedan posao koji je u ovoj oblasti niti ijedan kvar koji može nastupiti na istim.

Možda vam zvuči nepotrebno, ali pranje radijatora iznutra je i više nego potrebno pred sezonu. Razlozi su višestruki a jedan od najdominantnijih je prevelika količina prašine. Kako možemo iz iskustva dosadašnjeg posvedočiti, gotovo je retko da se ljudi posvete i pranju radijatora. Smatraju to uglavnom nepotrebnim. Ipak to nije tako.

Poznato je da čim se puste u rad, radijatori skupljaju neverovatno veliku količinu prašine. Ona je glavna pri tome prekretnica za neometan protok toplote. Ujedno ako je više nataložene prašine na radijatorima, to podrazumeva da radijator više radi na postizanju grejne temerature a time vas zasigurno vodi ka većim računima.

Dakle nije samo čišćenje radijatora neophodno zbog lepšeg estetskog izgleda, već i zbog njihovog efikasnijeg rada.

Iako je reč o jednostavnom poslu, ipak je sigurnije poveriti ga nekome ko se time i bavi. U tome vam mogu zasigurno pomoći naši majstori i time vas obezbediti za narednu grejnu sezonu. Oni poseduju svu neophodnu opremu za pranje radijatora. Pored toga, ujedno će pregledati njegovo celokupno stanje kao i njegovih propratnih delova.

Za sve poslove koji se tiču vaših grejnih uređaja, montaže radijatora, popravke, izmene, provere njihovih instalacija i pripreme u vidu čišćenja za narednu grejnu sezonu, dostupni su vam tokom cele nedelje naši iskusni majstori.

Uslugu čišćenja radijatora pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve usluge popravke grejanja vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Call Now Button