Čišćenje slivnika

Čišćenje slivnika - Vodoinstalater Beograd

Čišćenje slivnika se vrši na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Naši vodoinstalateri Vam stoje na raspolaganju 24h za uslugu čišćenje slivnika. Pored usluge čišćenje slivnika, vršimo i odgušenje slivnika.

Čišćenje slivnikaProfesionalne ekipe naših vodoinstalatera Vam stoje na raspolaganju 24h dnevno ukoliko se odlučite za čišćenje slivnika, odvodnih kanala, kao i popravke i zamena istih na teritoriji čitavog Beograda.

Slivnik je podzemni sifon koji sprečava oticanje krupnih otpadaka u odvodni kanal, pa je slučaj da se često zapuši.

Slivnik se postavlja na mesto gde vertikalni oluk ističe u nivou tla, a zatim spaja sa odvodnim kanalom. Sifon u slivniku služi za sakupljanje čvrstog otpada i sprečava njegov ulazak u odvodni kanal, kao i veća začepljenja.

Kod starijih kuća voda otiče u slivnik iznad rešetke postavljene iznad sifona. Ta rešetka može da se zapuši lišćem kao i ostalim otpadom i u tom slučaju se otpadna voda, umesto u sifon razliva svuda unaokolo. Slivni kanali koji otpadnu vodu usmeravaju polukružnim kanalom posebno su skloni začepljavanju na rešetki.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano za čišćenje slivnika, možete nas kontaktirate preko telefona 064/981-74-75 ili na email: office@majstoribeograd.com.

Uslugu čišćenja slivnika pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Call Now Button