Presvlačenje stilskog nameštaja

Presvlačenje stilskog nameštaja Beograd

Presvlačenje stilskog nameštaja vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Ukoliko imate star stilski nameštaj koji je dotrajao, presvlačenje stilskog nameštaja je pravo rešenje za Vas. Nikako ne bacajte stilski nameštaj jer mu mi možemo povratiti stari izgled. Stojimo Vam na raspolaganju 24h dnevno za sva Vaša pitanja i savete. Vršimo uslužni transport stilskog nameštaja do naše radionice i nazad do Vašeg stana po završetku radova. Kontaktirajte nas već danas.

Presvlačenje stilskog nameštajaZa uređenje enterijera, mnoga fizička i pravna lica se odlučuju za stilski nameštaj. Reč je pre svega jedinstvenom nameštaju, starinskog-vintidž izgleda. Ovaj vid nameštaja zahteva posebni vid održavanja. Ali i pored toga, moguće su tokom vremena promene i habanja u pogledu samog mebla na foteljama, dvosedima, trosedima i slično.

Ako vam je narušen estetski izgled stilskog nameštaja ili su pohabani sastavni delovi istog, naši majstori u ovoj oblasti dostupni su za vas svih sedam dana u nedelji.

Po ugovorenom prvom sastanku preciziraju se sve pojedinosti u pogledu budućeg izgleda stilskog nameštaja. Po dogovorenom vremenu, dolaze na ugovorenu adresu i preuzimaju nameštaj.

Cilj naših majstora je da se pohabanom nameštaju povrati stari sjaj. Oni su tu za vas da ispune sve vaše želje u pogledu budućeg izgleda stilskog nameštaja.

Pored ubacivanja mebla novog dizajna ili pak obnavljanja starog, naši majstori vrše i sve neophodne popravke sastavnih delova nameštaja. Oni će preduzeti sve aktivnosti koje su potrebne za stabilnost nameštaja.

Vrsta stilskog nameštaja koju je potrebno obnoviti nije prepreka za njih. Tokom višegodišnjeg iskustva obnovoljen je nemerljiv broj stilskih fotelja, dvoseda, troseda i slično.

U korist kvaliteta usluge naših majstora govori samo pozitivne preporuke klijenata odnosno reference. Na toj listi nalaze se fizička lica, kao i pravna poput hotela, javnih preduzeća, restorana i slično.

Za sva vaša pitanja u pogledu usluge obnove stilskog nameštaja, Majstori Beograd vam na raspolaganju tokom cele nedelje.

Call Now Button