Voda u šolji stalno curi

Ukoliko voda u šolji stalno curi, najverovatnije je da imate problem sa gumicom, koja je od starosti dotrajala ili propala, ispucala… Takođe, može se desiti da voda u šolji stalno curi zbog prelivanje vode iz vodokotlića ili lošeg šrafa koji ne dihtuje lepo, ali to je dosta ređi slučaj. Vodoinstalater Beograd Vam stoji na raspolaganju 24h dnevno za rešavanje problema curenja vode i ostalih vodoinstalaterskih problema koji Vas muče.

Voda u šolji stalno curiU ovom slučaju je najčešće problem centralna zaptivna gumica. Ona ne zatvara ispust iz vodokotlića i voda teče u jakom mlazu.

Tada naši vodoinstalateri pristupaju sledećim koracima. Zatvore ventil kako bi se rezervoar ispraznio. Nakon toga razmontiraju centralni mehanizam i proveravaju da li se ispod njega nije zaglavio neki strani predmet. Proveravaju da li je gumica pukla ili je probušena.Nakon toga vraćaju mehanizam na mesto. U tom slučaju ako je držač gumice polomljen gumica ne ide u pravom smeru i pada pored svog sedišta. Rešenje je da se vrati u svoje sedište ili zamena ukoliko je oštećena.

Problem sa plovkom

Ukoliko je plovak oštećen on propušta vodu i potone u rezervoar nakon čega više ne radi. Tada naši vodoinstalateri pristupaju zameni (ako je probušen) ili popravci mehanizma. Može da se desi i da zglobna poluga koja spaja ventil sa plovkom bude zarđala, zaglavljena ili oštećena. Tada se pristupa zameni celog sklopa savremenijim modelom. Kontaktirajte nas i otklonite curenje vode već danas!

Uslugu rešenja problema curenja vode u wc šolji pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Call Now Button