Stolar

Stolar Beograd

Stolarske usluge vršimo na celoj teritoriji Beograda, za sva fizička i pravna lica. Ukoliko želite da namestite stan ili poslovni prostor po meri, uradite kuhinju po meri, police ili fiokare, naš stolar Vam stoji na raspolaganju tokom cele godine i svih praznika.

StolarNameštaj koji je u prodaji vrlo često je veoma teško uklopiti u neki ambijent. U većini slučajeva nije odgovarajuć dezen ili veličina. Ukoliko želite da u svoj prostor unesete nameštaj koji će biti u potpunosti usklađen sa prostorom onda je presudno da imate kontakt iskusnih stolara. U tom smislu, sa ponosom vam preporucujemo našeg stolara.

Majstori ovog zanata su spretni u više oblasti. Pa tako u asortimanu njihovih usluga nalazi se:

  • Izrada nameštaja po meri,
  • Izrada kuhinjskih delova po meri,
  • Prepravljanje starog nameštaja,
  • Montiranja različite vrste,
  • Restauracija i održavanje nameštaja i drugo.

Stolari su poznate zanatlije koje u drvo unose poseban vid života. Njihov rad je zaista posebna vrsta umetnosti.

Na prvom sastanku sa klijentima, stolari rade na skiciranju budućih predmeta. Naši stolari poseduju veliko isksutvo i u tom smislu spremni su da klijente posavetuju kako bi određeni predmet trebao da izgleda.

Njihove aktivnosti podrazumevaju niz radnji poput obrade drveta, postavljanje obloga, izradu tehničko-tehnološke dokumentacije, pripremanje uzoraka za odabir materijala, posedovanje adekvatnih alata i drugo.

Njihov rad su pozitivno ocenila mnoga fizička i pravna lica. Pored uređenja mnogih stambenih prostora, njihove usluge su koristili i mnogi vlasnici restorana, banaka, kafe barova, vrtića, škola i drugi. Poseban njihov doprinos zabeležili su vrtići za čije potrebe su odrađeni različiti elementi i nameštaj po meri dece. Svi ti predmeti su zahtevali ispunjenje posebnih uslova poput ekološke povoljnosti i bezbednosti.

U zavisnosti od poslova koje obavljaju, razlikuju se stolari koji izrađuju nameštaj za pokućstvo i druge predmete. Takođe, postoje i stolari koji rade na izradi prozora, vrata, ograda i drugih proizvoda od drveta koje su potrebne pri izvođenju građevinskih radova. Poznato je da nakon izgradnje novih objekata, ovi stolari i postavljaju svoje gotove proizvode.

Za sve vaše upite u pogledu stolarskih usluga, kontaktirajte nas već danas. Naši stolari su dostupni za vas tokom cele godine, u bilo koje doba dana.

Call Now Button