Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru - Servis bojlera

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru vršimo za bojlere svih modela i proizvođača. Zamena sigurnosnog ventila na bojleru kao i kompletan servis bojlera radimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Hitne intervencije na bojleru, pregrevanje bojlera kao i zamena sigurnosnog ventila na bojleru je dostupna 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena sigurnosnog ventila na bojleruJoš jedan u nizu sastavnih delova bojlera koji ima presudnu ulogu jeste sigurnosni ventil. Veoma je važno za samo besprekorno funkcionisanje bojlera kao i za bezbednost da sigurnosni ventil bude ispravan i funkcionalan. Ipak, u nekim situacijama potrebna je zamena sigurnosnog ventila na bojleru i njegovo štelovanje.

Ukoliko već danas primetite da ventil ne obavlja kako treba regularnu funkciju i sumnjate u njegovu ispravnost, onda je ovaj problem hitne prirode. U tom smislu, potrebno je da imate kontakt dobrog i pouzdanog majstora koji može uslugu štelovanja ili zamene sigurnosnog ventila da obavi po hitnom postupku i kvalitetno, kako se problem na ventilu ne bi ponovo javio.

Rad sa bojlerima je naša uža specijalnost jer se već dugo godina bavimo svim vrstama popravki. U tom smislu, trudimo se da i na najnovijim tipovima bojlera znamo sve „slabe tačke“ kako bi mogli u slučaju kvara da odgovorimo adekvatno na ovakav izazov.

Značaj sigurnosnog ventila je veoma veliki. Već i samo njegovo ime nam to ukazuje. Zato je njegova ispravnost presudna za rad uređaja ali i za sam prostor. On se nalazi gotovo kod svih bojlera. Jedini izuzetak su kuhinjski bojleri koji ne poseduju ovaj ventil.

Sigurnosni ventil bojlera je važan za sam bojler jer sprečava postojanje velikog pristiska koje može štetiti samom uređaju u velikoj meri. Do povećanja pristiska dolazi zagrevanjem vode u kazanu bojlera ali samo regulisanje takvog pritiska vrši sigurnosni ventil.

Ako se desi bilo kakav kvar na sigurnosnom ventilu vašeg bojlera, možete nas istog trenutka pozvati. Naši profesionalni vodoinstalateri su vam dostupni tokom cele nedelje.

Pored kvara na sigurnosnom ventilu, mi smo se vrlo često na terenu susreli sa situacijom da je do kvara došlo zbog nestručne montaže bojlera i ventila. Zato je i više nego važno imati pouzdane i stručne majstore koji će za vas obaviti ne samo montažu bojlera već i zamenu svih dotrajalih delova ovog uređaja.

Uslugu zamene sigurnosnog ventila na bojleru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button