Odvod otpadnih voda

Odvod otpadnih voda Beograd

Odvod otpadnih voda ukoliko ne funkcioniše dobro, može da izazove mnoge probleme. Ukoliko imate problema sa oticanjem vode, ili teškim oticanjem vode iz odvoda otpadnih voda, dostupni smo Vam 24h dnevno, sedam dana u nedelji.

Odvod otpadnih vodaOdvod otpadnih voda se obavlja zahvaljujući gravitaciji, dovoljno je da pustite vodu na vodokotliću ili da otvorite slivnik na lavabou da bi voda, pod uticajem zemljine teže otišla u kanalizaciju ili septičku jamu.

Međutim to nije uvek slučaj. Ukoliko nagib nije dovoljan da bi se WC napravio daleko od glavne kanalizacije, uz WC šolju naši vodoinstalateri postavljaju poseban uređaj koji pretvara otpadne vode u tečnost a posebno pokreće materije pod pritiskom da bi se rešio problem gravitacije i to zahvaljujući pumpi za podizanje.

Ovaj sistem se takođe koristi kada se sudopera ili veš mašina nalaze u suterenu, niže od glavnog odvoda ili nedovoljno visoko da bi se oticanje odvijalo normalno.

Sve ovo naši vodoinstalateri mogu primeniti i na sanitarnu opremu u prostorijama u dvorištu koje su udaljene od odvoda.

Vodoinstalater Beograd Vam stoji na raspolaganju tokom celog dana za sva dodatna pitanja vezano za odvod odpadnih voda. Možete nas kontaktirati na telefon 064/981-74-75 ili na email office@majstoribeograd.com.

Uslugu popravke odvoda otpadnih voda pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd

Call Now Button