Priprema zidova i plafona za krečenje stana

Priprema zidova i plafona za krečenje stana Beograd

Priprema zidova i plafona za krečenje stana je početni korak koji se obavlja da bi se uradilo kvalitetno krečenje. Moler Beograd je dostupan sedam dana u nedelji, tokom cele godine i praznika na celoj teritoriji Beograda za molerske radove koji uključuju i priprema zidova i plafona za krečenje stana ili poslovnog prostora.

Priprema zidova i plafona za krečenje stanaKada su u pitanju pripremni radovi pre krečenja, ima mnogo prljavštine i prašine. Zato naši profesionalni moleri veliku pažnju posvećuju baš ovom koraku pre nego što pristupe samom krečenju.

Prvo što rade je da iznesu sve što je moguće iz prostorije ili premeste sav nameštaj na sredinu i zaštite ga folijom. Preko svetiljki, lustera i utičnica oblepljuje se selotejp kako bi se detaljno zaštitio svaki detalj.

Sve površine treba da budu čiste i suve. Ukoliko ima potrebe naši moleri popravljaju oštećene površine, sastružu staru boju ili skidaju stare tapete.

Priprema plafona

Za skidanje starih boja i tapeta naši moleri koriste profesionalne mašine za skidanje lepka pomoću pare. Ovim specijanim mašinama može se skinuti i stara oplata. Ovo je prilično prljav posao i iz tog razloga naši moleri posebnu pažnju posvećuju zaštiti svih stvari u stanu.

Problematične površine

Naši profesionalni moleri pre samog krečenja popravljaju površine koje se na zidu pretvaraju u prah, sve moguće mrlje na zidu, otklanjaju uzroke vlage, rupe i naprsline kao i neravne gipsane površine.

Naše molere možete kontaktirati svakoga dana tokom cele nedelje za konsultacije ili dolazak i besplatnu procenu cene molerskih radova.

Call Now Button