Priprema i čišćenje drveta i metala za bojenje

Priprema i čišćenje drveta i metala za bojenje Beograd

Priprema i čišćenje drveta i metala za bojenje se vrši na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Ukoliko želite da obnovite sjaj drvenarije u Vašem domu ili obojite ogradu na terasi, priprema i čišćenje drveta i metala za bojenje je prvi korak ka uspešno obavljenom poslu. Naši moleri poseduju veliko iskustvo u radu sa drvenim i metalnim površinama. Dostupni su sedam dana u nedelji za sva Vaša pitanja i nedoumice. Kontaktirajte ih već danas i zakažite besplatnu procenu.

Priprema i čišćenje drveta i metala za bojenjeNije bitno da li su stolarija ili cevi u kući nove ili stare, ranije bojene ili ne, ukoliko želite da ih obojite, neophodno je sve dobro pripremiti. Tu na scenu stupaju naši profesionalni moleri.

Drvo

Bez obzira da li se radi o novom drvetu, starom drvetu koje nije tretirano, drvetu koje je obojeno, lakirano, premazano firnezom ili obrađeno drvo, naši moleri će rešiti svaki vaš problem.

Metali

Kada je reč o gvožđu ili čeliku, naši profesionalni moleri pre samog farbanja krpom skinu nečistoću sa metala i dobro ga očiste. Zatim premažu sredstvom protiv korozije.

Kada se radi o zarđalom gvožđu i čeliku, profesionalni moleri koriste zaštitne naočari i kožne rukavice. Prvo žičanom četkom i brusnim papirom skinu rđu. Zatim poprave naprsline specijanim premazom zato što rđa može da napadne metal. To se uglavnom radi taninskom kiselinom. Cink je sredstvo koje će sprečiti pojavu rđe.

Ukoliko imate potrebu za farbanjem aluminijumskih vrata i prozora, naši profesionalni moleri sve površine prvo očiste špiritusom, nakon čega ih lakiraju bez podloge.

Kada je reč o farbanju bakra, naši moleri pre svega špiritusom skinu masnoću i izbruse sitnim šmirg-papirom ili čeličnom vunom nakon čega lakiraju bez podloge. Obična boja će biti otporna na tople cevi.

Nerđajući i hromirani čelik ne morate bojiti, dovoljno je da ih naši moleri očiste špiritusom i prelakiraju.

Kada rđa ošteti boju

U starijim stanovima i kućama metalni štokovi nisu pocinkovani. Naši moleri će vam najpre četkom očistiti koroziju, nakon čega će odstraniti ostatak boje dok ne ostane samo metal. Nakon toga nanose sredstvo koje usporava koroziju pa antikorozivno sredstvo i na kraju će vam prelakirati datu površinu.

Call Now Button