Odgušenje kanalizacije Beograd

Odgušenje kanalizacije vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za odgušenje kanalizacije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine kao i na sve praznike. Odgušenje kanalizacije spada u hitne intervencije za koje hitno dolazimo na adresu i rešavamo problem, sprečavajući veću havariju u stanu ili poslovnom prostoru. Odgušenje kanalizacije se vrši mašinskim putem kao i specijalnim čeličnim sajlama. U slučaju da je zagušenje teže dostupno, pristupa se snimanju cevi i pronalaženja tačnog mesta zagušenja.

Vodoinstalater BeogradProfesionalne ekipe naših vodoinstalatera Vam stoje na raspolaganju 24h za odgušenja svih vrsta, bilo da je zapušena wc šolja, sudopera, kada, tuš kabina ili Vam je neophodna pomoć u slučaju čišćenja i odgušenja glavnog kanalizacionog odvoda na teritoriji čitavog Beograda.

U slučaju zagušenja kanalizacije, neophodno je znati da se u zemlji nalaze cevi koje vodu i otpatke odvode od kuće do glavne kanalizacione mreže ili septičke jame. Pre početka odgušenja zapušene kanalizacije neophodno je znati da su podzemne cevi položene vodoravno koliko to teren dozvoljava. Ukoliko je neophodno da neka cev promeni pravac, koleno ne sme da bude pod pravim uglom i na to mestu bi trebalo da postoji inspekcijsko koleno.

Postoji mogućnost da starije kuće imaju okno za čišćenje na mestu gde se odvod iz kuće spaja sa kanalizacijom.

Prvi znak da imate problem sa zapušenom kanalizacijom jeste sporo oticanje vode iz wc šolje i kupatila ili prelivanje vode iz inspekcijskog okna ili slivnika.

Naše ekipe vodoinstalatera su opremljene najmodernijom opremom vrhunskih karakteristika, specijalnim kamerama i električnim sajlama te je lako utvrditi gde je došlo do zagušenja i vrlo brzo smo u prilici da Vam pomognemo u tom slučaju.

Ukoliko je neophodno da se odguši cev koja se nalazi između okna za čišćenje i glavnog odvoda, neophodno je da se kroz poklopac otvora ugura specijalna sajla za odgušivanje. Odvod u toj komori spušta se kroz sifon sličan onome u slivniku. Sifon bi trebalo da spreči da otpaci iz glavnog odvoda uđu u odvod kuće. Kada naše ekipe vodoinstalatera pronađu i izvade čep koji je sprečavao protok, komora i sifon se očiste pod jakim pritiskom.

Za Vas smo dostupni u bilo koje doba dana ili noći u bilo kojem delu grada Beograda i sa najsavremenijom opremom i iskusnim radom naših vodoinstalatera rešavamo brzo svaki Vaš zahtev i potrebu. Pozovite nas već danas!

IZDVAJAMO

Mašinsko odgušenje kanalizacije se, u zavisnosti od intenziteta, primenjuje na svim sanitarijama i kanalizacionim odvodima. Mašinsko odgušenje kanalizacije je najuspešniji vid odgušenja jer specijalna mašina stvara vibraciju celom dužinom sajle koje oštrim vrhovima probija svaki čep ili zagušenje nastalo u poslovnom ili stambenom prostoru.
Mašinsko odgušenje kanalizacije
Odgušenje vertikale je još jedna od usluga odgušenja koje izdvajamo. Odgušenje vertikale je specifično za stambene zgrade, poslovne prostore na više nivoa, poslovne prostore u zgradi… Izdvajamo odgušenje fekalne vertikale i odgušenje kuhinjske vertikale. Zagušenje vertikale obično nastaje ljudskim nemarom, taloženjem prljavština …
Odgušenje vertikale
Odgušenje sajlom ručnim putem se primenjuje u slučaju zagušenja slabijeg intenziteta, gde se guranjem i vrtenjem sajle u krug postiže pravi efekat u probijanju zagušenja. Postupak se ponavlja više puta da bismo bili sigurni da voda otiče kako treba. Dovoljno je malo probiti čep, samo da voda krene da teče. Sve ostalo rešava voda svojom težinom i gravitacijom.
Odgušenje sajlom
Snimanje cevi se vrši specijalnom kamerom i namenjeno je u situacijama kada se traži mesto zagušenja ili pak mesto gde je cev naprsla, odnosno na kom delu cevi curi voda. Kamerom snimamo cevi kao i kanalizacione odvode svih dimenzija, odnosno prečnika. Prilikom snimanja cevi, pronalazi se tačno mesto kvara na cevima, odnosno, tačno mesto zagušenja…
Snimanje cevi

Ukoliko ne pronađete usluge koje su vam potrebne ili imate bilo kakvo pitanje, za sve dodatne informacije i usluge pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći na 064/981-74-75.